Parče svadbene torte Vilijama i Kejt na aukciji

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parče svadbene torte Vilijama i Kejt na aukciji

Prvo parče sa svadbene torte princa Vilijama i princeze Kejt privuklo je veliku pažnju kada je stavljeno na aukciju, a dve nedelje pre nego što bude ponuđeno na prodaju dostiglo je cenu od skoro 2.000 evra.

Za ljubitelje kraljevske memorabilije, zaista se radi o pravoj poslastici, a u pitanju je prvo parče od 650 koliko ih je podeljeno gostima na prijemu koji je na dan venčanja organizovan u Bakingemskoj palati.

Parče voćne torte ide na aukciju 24. maja, a u aukcijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kući "PFC Auctions" očekuju da će cena dodatno skočiti, te se ne usuđuju da predvide koliku bi cenu moglo na kraju dostići.

Torta je upakovana u specijalno dizajniranu kutijicu sa obeležlijima britanske kraljevske kuće.

Povezane vesti: Vilijam i Kejt usvojili koker španijela Madona želi da snimi film o princu Vilijamu i Kejt Princ Vilijam džentlmenski zaklanjao Kejt od kiše Vilijam i Kejt sa kraljevskom porodicom na božićnoj misi Kraljevska porodica na humanitarnom koncertu Gerija Barloua

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kraljevska svadbena torta Vilijama i Kejt na aukciji (Foto)

Izvor: Svet plus, 10.Maj.2012

Verovali ili ne, tako bi mogli staviti u naslov ovog tektsa, ali ovo se zaista dešava. Prvo parče svadbene torte Princa Vilijama i Kejt Midlton ponuđeno je na online aukciji aukcijske kuće "PFC Auctions " po početnoj ceni od stotinu funti.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.