Izvor: TvojPortal.com, 06.Feb.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraćin dobija 'Urbano dvorište'

Izvor: BizLife
Direkcija za izgradnju opštine Paraćin prihvatila je idejno rešenje za uređenje prostora oko Kulturnog centra, koje su uradile dve studentkinje Arhitektonskog fakulteta.



Osim izgradnje i operemanja savremenog Kulturnog centra, lokalne vlasti u Paraćinu imaju u planu i uređenje okolnog prostora u blizini ovog objekta.
Dve studentkinje završne godine Arhitektonskog fakulteta, Sanja Velisavljević i Maša Drakulić, izradile su idejno >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << rešenje prostora ispred novog Kulturnog centra, pod nazivom "Urbano dvorište", piše opštinski sajt. Njihovu inicijativu podržali su profesori Arhitektonskog fakulteta, a prihvatila Direkcija za izgradnju opštine Paraćin.
Sanja Velisavljević izjavila je na prezentaciji tog idejnog rešenja da je cilj ovog projekta privlačenje građana u prostor oko Kulturnog centra.U sredini "Urbanog dvorišta" predviđena je izgradnja zida, na koji bi građani mogli da kače svoje fotografije i poruke.Prezentaciji ovog idejnog rešenja prisustvovali su predstavnici opštinskih vlasti, Direkcije za izgradnju i drugi zainteresovani građani.

paracetamolkulturni centarUrbano dvorište

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.