Palmer Prištini: Čega biste se odrekli za priznanje iz Beograda?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmer Prištini: Čega biste se odrekli za priznanje iz Beograda?

Visoki funkcioner Stejt departmenta Metju Palmer upozorio je albanske političke lidere iz Prištine da SAD nemaju vremena za gubljenje kad je reč o "srpsko-kosovskom" problemu i zapitao čega žele da se odreknu u zamenu za priznanje Beograda, objavila je televizija "Klan Kosova", pozivajući se na neimenovane izvore.

Prema toj televiziji, razgovor je vođen na sastanku u Ambasadi SAD u Prištini, a zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara je kosovske Albance, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navodi neimenovani izvor, navodno direktno upitao "čega žele da se odreknu da bi osigurali priznanje od Srbije".

Palmer je, prema istom izvoru, rekao da SAD nemaju vremena za gubljenje kad je reč o "bavljenju srpsko-kosovskim problemom".

Američka ambasada nije potvrdila sastanak.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Palmer: SAD nemaju večnost za odnose Kosova i Srbije

Izvor: Danas, 27.Okt.2018, 00:31

Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmer boravio je u višednevnoj poseti regionu Zapadnog Balkana, a u sklopu posete Prištini imao je brojne susrete sa predstavnicima političkog života, podseća portal KoSSev. Članak Palmer: SAD nemaju večnost za odnose Kosova i Srbije se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.