Palma podnosi krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić

Izvor: Danas, 08.Maj.2021, 07:42

Palma podnosi krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić

Nakon što je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma podneo krivičnu prijavu protiv zaštićenog svedoka koji je govorio o navodnom podvođenju devojaka i maloletnica, Palma je za Danas najavio da će sledeće sedmice podneti krivičnu prijavu i protiv Marinike Tepić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Posle turneje TV odbrane po Pinku i Hepiju Palma tužio svedoka, sada će i Mariniku i Sandu

Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2021

Nakon što je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma podneo krivičnu prijavu protiv zaštićenog svedoka koji je govorio o navodnom podvođenju devojaka i maloletnica, Palma je najavio da će sledeće sedmice podneti krivičnu prijavu i protiv Marinike Tepić.. Kako...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.