Palma pobesneo: TROVANJE u akva parku - bezočna LAŽ

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma pobesneo: TROVANJE u akva parku - bezočna LAŽ

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković demantovao je navode pojedinih medija da su se deca iz jednog plivačkog kluba otrovala hlorom u akva parku u Jagodini.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Marković je naveo da su na njegov zahtev, u prisustvu policije, urađene kompletne analize vode i da se pokazalo da su svi parametri ispravni.

On je ocenio da su navodi pojedinih medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o trovanju hlorom "najbezočnija laž" i otvoreni napad, te da je očigledno da nekim ljudima u Srbiji smeta što je jagodinski Akva park najposećeniji i što je taj grad postao turistički centar.

"U istom bazenu su se nalazila deca iz još dva plivačka kluba koja nisu imala nikakvih reakcija", dodao je Palma.

Navala na akva park u Jagodini, više od 5.000 kupača

"Član uprave kluba i roditelj jednog deteta iz tog plivačkog kluba, čija su deca reagovala i koji je podigao lažnu medijsku hajku, je opozicionar iz Ćuprije", tvrdi Marković, koji je i predsednik Jedinstvene Srbije.

"Lažne i zlonamerne fotografije obroka u Tiršovoj"

Beogradski mediji juče su preneli da su deca jednog plivačkog kluba otrovala u akva parku u Jagodini.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PALMA: Nekim ljudima u Srbiji smeta to što je jagodinski akva park najposećeniji!

Izvor: RTV Pink, 10.Jul.2019

Očigledno da nekim ljudima u Srbiji smeta to što je jagodinski akva park najposećeniji i što je Jagodina postala turistički centar, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.