Palma održao sednicu: 9 tačaka za 12 minuta

Izvor: Kurir, 20.Sep.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma održao sednicu: 9 tačaka za 12 minuta

JAGODINA -  U Jagodini je danas održana sednica Skupštine grada na kojoj su odbornici devet tačaka dnevnog reda usvojili za samo 12 minuta.

Na sednici skupštine odbornici se nisu javljali za raspravu ni o jednoj tački dnevnog reda. Predlozi odluka i rešenja su se usvajali bez glasova protiv, a po pojedinim tačkama uzdržana su bila četiri odbornika Srpske napredne stranke.

Sednice Skupštine grada Jagodine inače su prethodnih nekoliko godina uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kratko trajale, do pola sata, a kao razlog za to predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma je naveo taj što je jagodinska opozicija konstruktivna. "Na sednicama nema svađa, već se svi dogovaraju i rade u interesu građana Jagodine", kazao je on ranije. Odbornici su na današnoj sednici usvojili predloge akata iz oblasti urbanizma, izmene Poslovnika Skupštine grada, predloge rešenja o izboru nekoliko stalnih radnih tela skupštine, razrešenju i imenovanju članova komisija, imenovanju gradskog javnog pravobranioca.

Od 31 odbornika u Skupštini grada Jagodine, koalicija JS-SPS-PUPS ima 22, SNS četiri, DS tri i DSS dva odbornika.

(S.L.)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Palma održao sednicu: 9 tačaka za 12 minuta

Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2012

JAGODINA -  U Jagodini je danas održana sednica Skupštine grada na kojoj su odbornici devet tačaka dnevnog reda usvojili za samo 12 minuta...Na sednici skupštine odbornici se nisu javljali za raspravu ni o jednoj tački dnevnog reda. Predlozi odluka i rešenja su se usvajali bez glasova protiv,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.