Pajtić: Zabranjen skup DS u Mladenovcu

Izvor: RTS, 10.Feb.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Zabranjen skup DS u Mladenovcu

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić tvrdi da toj stranci nije dozvoljeno da održi unapred najavljen skup u zgradi Skupštine opštine Mladenovac što pokazuje, kako je rekao, da se vlast plaši istine.
Demokratska stranka je za večeras najavila tribinu u sali opštine Mladenovac, ali je novinarima po dolasku rečeno da će se skup održati u mestu Kovačevac, kod Mladenovca.
Pajtić je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre tribine u Kovačevcu rekao da se nikad u novijoj istoriji nije dogodilo da jednoj političkoj stranci bude zabranjeno da održi najavljen i zatražen skup.
To se desilo večeras, kaže, zato što se "aktuelna vlast plaši istine koju DS saopštava građanima - da je Srbija među najgorim zemljama po odlivu mozgova na svetu, nemogućnosti da se privuku talenti, lošoj poljoprivrednoj politici"...
"Premijer Aleksandar Vučić, kad mu kažemo to, navodi da ga mrzimo. Niti mi njega mrzimo, niti imamo razloga da volimo bilo kog političara, mi samo govorimo da se nalazimo u izuzetno lošoj sitauciji i da imamo jednu od najgorih vlada na svetu", rekao je Pajtić.
Ocenio je da premijer i SNS ne žele da raspišu izbore u Beogradu jer znaju da će ih izgubiti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: DS odbio ponuđene termine za skup u Mladenovcu

Izvor: RTS, 10.Feb.2016

Srpska napredna stranka odbacila je, kao "još jednu manipulaciju i prevaru", tvrdnje lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića da im je bilo zabranjeno održavanje tribine u Mladenovcu. . Pajtić je rekao da DS-u nije dozvoljeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.