SNS: DS odbio ponuđene termine za skup u Mladenovcu

Izvor: RTS, 10.Feb.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS odbio ponuđene termine za skup u Mladenovcu

Srpska napredna stranka odbacila je, kao "još jednu manipulaciju i prevaru", tvrdnje lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića da im je bilo zabranjeno održavanje tribine u Mladenovcu.
Pajtić je rekao da DS-u nije dozvoljeno da održi unapred najavljen skup u zgradi Skupštine opštine Mladenovac, što pokazuje, kako on smatra, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se vlast plaši istine.
"Istina je da je opština Mladenovac ponudila DS-u nekoliko termina u kojima su mogli da održe tribinu. Sve termine su odbili, a preko medija su najavljivali tribinu u terminu koji je bio ranije zauzet", precizira se u saopštenju Gradskog odbora SNS.
To znači, zaključuju naprednjaci, da Pajtić i njegova stranka nisu ni želeli da održe tribinu već da izazovu incident.
"Pajtić je večeras ponovo prevario građane i javnost Srbije onako kako to radi svaki dan i kako njegova stranka to radi godinama unazad. Oni nemaju šta da ponude građanima osim laži. Posebno nemaju šta da ponude u Mladenovcu, gradu koji su opljačkali zbog čega im lokalni lider sedi u zatvoru", ističe se u saopštenju.
Na izjavu lidera DS-a Bojana Pajtića reagovao je i potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić.
"Bojan Pajtić i DS nastavljaju da lažu. Još jedna u nizu neistina i obmana DS-a je ta da im je zabranjen skup u Mladenovcu. Istine radi, zahtev je podnet kasno i to za zauzetu salu u SO Mladenovac", dodao je Jovičić.
"Bojan Pajtić je slagao za grafit 'Smrt Pajtiću', za koji se ispostavilo da ga je pisao upravo dugogodišnji član DS. U želji da sa šest odsto podrške i dalje vlada, izmislio je aferu prisluškivanja, za koju su ga, da podsetimo građane, demantovali svi 'svedoci' koje je sam naveo", dodaje se u saopštenju.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: DS odbila sve termine, hteli da izazovu incident

Izvor: Blic, 10.Feb.2016

Srpska napredna stranka odbacila je, kao "još jedna manipulaciju i prevaru", tvrdnje lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića da im je večeras bilo zabranjeno održavanje tribine u Mladenovcu...Pajtić je rekao da DS-u nije dozvoljeno da održi unapred najavljen skup u zgradi Skupštine opštine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.