PUTINOV KRVAVI ELIKSIR: Sibirsko čudo je NAJSKUPLJI LEK NA SVETU, koristi ga i RUSKI PREDSEDNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 20:30

PUTINOV "KRVAVI ELIKSIR": Sibirsko čudo je NAJSKUPLJI LEK NA SVETU, koristi ga i RUSKI PREDSEDNIK

Koriste ga i najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Tokom mnogih vekova "krvavi eliksir" od jelenskih rogova je bio jedan od najtraženijih i najskupocenijih lekova na svetu. Drevni Kinezi su tvrdili da ovaj balzam daruje životnu snagu, vraća mladost i povećava mušku potenciju.

Istraživanja savremenih ruskih naučnika potvrdila su efikasnost narodnog sredstva, koje je postalo veoma popularno među poznatim sportistima, kosmonautima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i političarima. Veruje se da čak i predsednik Rusije Vladimir Putin koristi ozdravljujuće dejstvo ovog prirodnog leka.

Arheolozi koji su istraživali carsku grobnicu u kineskoj provinciji Hanan, neočekivano su naišli na neobičan svileni svitak star 2.000 godina. Drevni rukopis je sadržao 52 tajna recepta dugovečnosti i muške snage. Glavni sastojci čudotvornih lekova bili su panti, odnosno mladi jelenski rogovi.

Mladi, meki, dlakavi panti su se smatrali velikom dragocenošću zbog krvi, koju su oni sadržali. Kineski lekari koristili su ekstrakt iz mladih rogova kao čudotvorni balzam protiv mnogih bolesti – a posebno protiv impotencije.

Danas u Rusiji postoje mnogobrojne farme marala – na Altaju, u Republici Tuva, na Dalekom istoku i u drugim delovima države.

Panti su postali osnov za mnogobrojne medicinske preparate – tinkture, tablete i meleme, koje je lako pronaći na internetu. Od praha mlevenog roga se prave ozdravljujući čajevi. Ali, najmoćnije dejstvo na organizam imaju specijalne kupke. Voda, u kojoj se "prokuvaju" panti, postaje pravi eliksir mladosti i zdravlja.

Da bi se okupali u kadi sa takvim životvornim balzamom, na Altaj često dolaze najpoznatiji ruski sportisti, glumci, kosmonauti i predstavnici političke elite.

Na Altajskim planinama voli da se odmara i ruski predsednik. Prvi put Vladimir Putin je obišao farmu marala "Sentelek" još 2003. godine, kada se sa ćerkama spustio čamcem niz reku Čariš. Tada su visokog gosta domaćini poslužili čajem od panta.

Kasnije je Putin posetio altajski sanatorijum "Marjino", gde se pacijenti kupaju u "pantovim" kadama. Ruski predsednik se detaljno raspitivao kod glavnog lekara o ozdravljujućem efektu ove medicinske procedure. Prema pisanju ruskih medija, Putin je na sebi ispitao dejstvo lekovite kupke.

Putinu se na Altaju pre nekoliko godina pridružio i Silvio Berluskoni. Znajući temperament italijanskog političara mnogi Rusi su pretpostavili da je on sigurno iskoristio priliku da isproba čudotvorni lek za dugovečnost i mušku snagu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.