PUTIN JE ZAUSTAVIO VREME?! Pravilo koje važi za sve nas zaobišlo je Rusiju - u ponoć smo u obligaciji da uradimo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 19:54

PUTIN JE ZAUSTAVIO VREME?! Pravilo koje važi za sve nas zaobišlo je Rusiju - u ponoć smo u obligaciji da uradimo OVO!

Letnje računanje vremena u 2023. godini počinje 26. marta 2023. godine u 2h.

Letnje računanje vremena u ovoj godini počeće u nedelju, 26. marta, u dva sata posle ponoći, kada će se časovnici pomeriti za sat unapred.

Kako se objašnjava, na osnovu Zakona o računanju vremena, vreme se u dva sata 26. marta 2023. godine pomera za jedan čas unapred, što znači da će se spavati sat kraće, saopštila je Direkcija za mere i dragocene metale Ministarstva privrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Letnje računanje vremena u 2023. godini počinje 26. marta 2023. godine u 2h, 00 min, 00s, tako što se, pomeranjem za jedan čas unapred, vreme u 2h, 00 min, 00s računa kao 3h, 00 min, 00 s - kaže se u obaveštenju.

Odluka Vladimira Putina iz 2014. godine o ukidanju letnjeg računanja vremena podstakla je mnoge države širom sveta da počnu da razmišljaju da krenu istim putem.
Pogledaj vesti o: Pomeranje sata

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.