PUTIN JE OBAVEŠTEN, PREDUZIMAJU SE MERE Rusija na nogama zbog situacije sa Prigožinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 23:21

"PUTIN JE OBAVEŠTEN, PREDUZIMAJU SE MERE" Rusija na nogama zbog situacije sa Prigožinom

Ministarstvo je saopštilo da ruske snage nastavljaju da izvršavaju borbene misije duž linije angažovanja s ukrajinskim snagama u zoni specijalne vojne operacije.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin svestan je situacije koja se odvija oko Jevgenija Prigožina, osnivača privatne vojne kompanije "Vagner", i preduzimaju se neophodne mere.

- Predsednik Putin je obavešten o svim dešavanjima oko Prigožina. Preduzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se neophodne mere - rekao je Dmitrij Peskov.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je ranije u petak da su izveštaji koji kruže na društvenim mrežama u kojima se navodi da su ruske oružane snage izvršile udar na "kamp PMC Vagner u pozadini" lažni.

- Sve poruke i video snimci koji se šire na društvenim mrežama u ime Jevgenija Prigožina u kojima se navodi da je 'Ministarstvo odbrane Rusije izvršilo udar na kampove PMV Vagner u pozadini' nemaju osnova u stvarnosti i predstavljaju medijsku provokaciju - saopštilo je ministarstvo.

Ministarstvo je takođe saopštilo da ruske snage nastavljaju da izvršavaju borbene misije duž linije angažovanja s ukrajinskim snagama u zoni specijalne vojne operacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.