PUTIN IZRAZIO SAUČEŠĆE: Ruski predsednik je posebno cenio jedan kvalitet preminulog Larija Kinga

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 17:50

PUTIN IZRAZIO SAUČEŠĆE: Ruski predsednik je posebno cenio jedan kvalitet preminulog Larija Kinga

Čuveni američki TV novinar Lari King preminuo je u bolnici u 87. godini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće povodom smrti američkog novinara Larija Kinga, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Oni su se sretali više puta. King je nekoliko puta intervjuisao Putina. Predsednik je uvek cenio to što je King bio maksimalno profesionalan i njegov neosporni novinarski autoritet - rekao je Peskov novinarima.

nakon duge bolesti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdila je njegova porodica.

Veteran i jedan od najpoznatijih voditelja tok-šou emisija osvojio je mnoštvo nagrada tokom svoje karijere. Vodio je emisiju "Politika" na "RT Amerika".

King je primljen u bolnicu nakon što je navodno imao problema sa srcem. Svoj 87. rođendan, koji je pao 19. novembra, proveo u bolnici, ali je tog dana na Tviteru zahvalio fanovima i "na svim ljubaznim rođendanskim porukama".

Lari King je decenijama bolovao od srčanih bolesti i čak je napisao dve knjige koje opisuju život sa tim zdravstvenim stanjem. U novembru 2019. pretrpeo je gotovo fatalan moždani udar i kasnije objavio da je proveo "nekoliko nedelja" u komi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.