Lari King: Čuveni američki TV voditelj preminuo od posledica korona virusa u 87. godini

Izvor: B92, 23.Jan.2021, 17:35

Lari King: Čuveni američki TV voditelj preminuo od posledica korona virusa u 87. godini

U karijeri dugoj šest decenija uradio je više od 50.000 intervjua sa javnim ličnostima / od političara najvišeg ranga do najvećih zvezda muzike i filma.

Lari King, velikan i veteran američke televizije koji je svetsku slavu stekao intervjuima sa političkim liderima i poznatim ličnostima, preminuo je u 87. godini od posledica virusa korona.

Procenjuje se da uradio 50.000 intervjua u karijeri dugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šest decenija, od čega je četvrt veka proveo na američkom CNN-u vodeći tok-šou Lari King uživo.

Umro je u bolnici u Los Anđelesu, prenosi Ora medija, produkcijska kuća čiji je jedan od osnivača.

Početkom januara je primljen u bolnicu zbog Kovida-19, objavili su američki mediji.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN IZRAZIO SAUČEŠĆE: Ruski predsednik je posebno cenio jedan kvalitet preminulog Larija Kinga

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

Čuveni američki TV novinar Lari King preminuo je u bolnici u 87. godini..Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće povodom smrti američkog novinara Larija Kinga, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov...- Oni su se sretali više puta. King je nekoliko puta intervjuisao Putina....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.