PUSTI LJUDE DA RADE SVOJ POSAO! Građani stali u odbranu Trga i verbalno napali Bastaća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PUSTI LJUDE DA RADE SVOJ POSAO!" Građani stali u odbranu Trga i verbalno napali Bastaća!

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać došao je sa grupom građana danas u podne kako bi na Trgu republike sproveo u delo, ranije najavljenu, 24-očasovnu blokadu radova.

Na Trgu su se okupilo nekoliko ljudi koji se protive ovoj blokadi. Internetom kruži snimak na kome revoltirani građani dobacuju Bastaću.

- Đubre jedno, pusti ljude da rade posao za koji su plaćeni. Što ne radiš, uzmi motiku u ruke. Kretenu jedan - dobacivali okupljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Blokada radova na Trgu Republike završena uz incident

Izvor: Danas, 08.Maj.2019

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas oko podne FoNetu da se obustavlja dvadestčetvoročasnovna blokada radova na Trgu Republike i da će se nekoliko dana čekati da se oglasi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, povodom zahteva koji su mu upućeni. Članak Blokada radova...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.