Blokada radova na Trgu Republike završena uz incident

Izvor: Danas, 08.Maj.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokada radova na Trgu Republike završena uz incident

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas oko podne FoNetu da se obustavlja dvadestčetvoročasnovna blokada radova na Trgu Republike i da će se nekoliko dana čekati da se oglasi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, povodom zahteva koji su mu upućeni. Članak Blokada radova na Trgu Republike završena uz incident se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Zrenjanina najavio zdravu pijaću vodu do leta

Izvor: Danas, 08.Maj.2019

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izjavio je danas da će Zrenjaninci zdravu pijaću vodu imati do leta i zamolio ih za još malo strpljenja. Članak Gradonačelnik Zrenjanina najavio zdravu pijaću vodu do leta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.