PUKLA BRUKA U LAŽNOJ DRŽAVI Svedok u Hagu otkrio podle radnje Vjose Osmani

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 22:28

PUKLA BRUKA U LAŽNOJ DRŽAVI Svedok u Hagu otkrio podle radnje Vjose Osmani

Osmanijeva je "nasilno" smenila Dedaja kako bi na njegovo mesto postavila svog supruga.

Bivši predstavnik lažne države Kosovo u Severnoj Makedoniji Đerđ Dedaj, koji svedoči u Specijalnom sudu u Hagu u postupku koji se vodi protiv lidera terorističke OVK, osumnjičenim za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti, rekao je danas da ga je Vjosa Osmani "nasilno i politički" smenila, kako bi na to mesto postavila svog supruga, prenosi Reporteri.

Komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje ranije izjave o situaciji na Kosovu i Metohiji tokom 1998. godine, Dedaj je naglasio da "nije bio pri sebi" jer je bio u teškim životnim okolnostima.

- Ja sam te izjave davao u teškoj, teškoj situaciji i često sam u njima preterivao. U 90 odsto izjava koje sam dao nakon rata nisam bio normalan i u stanju da kažem istinu. Spreman sam da se suočim sa bilo čim... I danas kada sam ovde rekao sam da sam leš, nemam nikakvu vrednost. Ne znam zašto sam živ, ne padam u nesvest, hrabar sam i spreman sam da dam život - rekao je Dedaj.

Malo je reći da je nakon ovih izjava pukla prava bruka u lažnoj državi Kosovo, ali ovo je još jedan dokaz na šta su sve spremi samoprozvani lideri da bi ostvarili lične interese.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.