PUKLA BRUKA, HRVATSKA GORI! Širi se fotografija poljupca Kolinde Grabar Kitarović sa ženom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA BRUKA, HRVATSKA GORI! Širi se fotografija poljupca Kolinde Grabar Kitarović sa ženom! (VIDEO)

Predsednica Hrvatske ovo sebi nije smela da dopusti.

Kolinda Grabar-Kitarović, predsednica Hrvatske, u martu 2018. je bila na promociji knjige "Ko je ubio Zvonka Bušića" autora Tihomira Dujmovića, a na promociji knjige bila je i Julien Bušić, poznata po tome što je učestvovala u otmici putničkog aviona, prenosi Index.hr.

Podsetimo, Zvonko Bušić bio je hrvatski nacionalista, koji je 1976. u Americi oteo putnički avion i postavio eksplozivnu napravu koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubila njujorškog policajca Brajana Muraja.

Danas se tema ponovo aktivirala, budući da se pojavio snimak sa promocije pomenute knjige, a na kojoj se vidi kako predsednica Hrvatske ljubi Bušićevu ženu Julien Bušić.

Predsjednica se ljubi s otmicarkom aviona Julienne Busic na predstavljanju knjige "Tko je ubio Zvonka Busica" I onda se pitate zasto se @KolindaGK slika ispred ograde Bijele kuce? Koji predsjednik moze je pozvati?U otmici poginuo je 1 americki policajac.#politikahr pic.twitter.com/LGNn6o30dr

— ekoloski (@pogledizstklma) January 31, 2019

Julien Bušić je u SAD učestvovala u otmici putničkog aviona skupa sa suprugom i trojicom muškaraca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.