PUCNJAVA u srednjoj ŠKOLI u Kentakiju: Najmanje jedan UBIJEN, ima i RANJENIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA u srednjoj ŠKOLI u Kentakiju: Najmanje jedan UBIJEN, ima i RANJENIH (FOTO)

Helikopteri nadleću teren

Najmanje jedna osoba je danas ubijena u pucnjavi u srednjoj školi u Kentatikiju, a osumnjičeni napadač je priveden, javila je agencija AP, pozivajući se na lokalne zvaničnike.

Pročitajte i:

Kako se navodi, više osoba je ranjeno.

Guverner Met Bevin je na Tviteru objavio da se incident odigrao u jutarnjim satima po lokalnom vremenu u srednjoj školi "Maršal kaunti".

Multiple injuries at Kentucky >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << high school shooting - live updates https://t.co/FNyo8yQRqq

— Gail Thompson (@atlanticgail) January 23, 2018

Detalji zasad nisu poznati.

- Pucnjava u srednjoj školi ''Maršal kaunti''... Napadač je u pritvoru, jedna potvrđena žrtva, više ranjenih - napisao je Bevin, navodi Si-En-En (CNN).

RT CNN "Police are responding to a shooting at a high school in Benton, Kentucky https://t.co/g142sV3itl pic.twitter.com/3pwpfj4m8n"

— Amadeus WorldWide (@ExploreAmadeus) January 23, 2018

Si-Bi-Es njuz izveštava da je najmanje pet učenika upucano, a da je jedna osoba ubijena.

Škola se nalazi u mestu Benton, na oko 200 kilometara severozapadno od Nešvila u Tenesiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.