Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U AMERIČKOJ GIMNAZIJI Jedan učenik ubijen, više ranjenih

Jedan učenik je ubijen, a najmanje njih devetoro je ranjeno u pucnjavi koja se jutros po lokalnom vremenu dogodila u srednjoj školi u Kentakiju.

Škola je zatvorena, a na lice mesta izašle su specijalne policijske ekipe. Policija je uspela da uhapsi osumnjičenog, a Met Bevin, guverner Kentakija, potvrdio je smrt jednog studenta i ranjavanje "više njih".

- Molim vas da ne spekulišete, niti da širite histeriju. Dozvolimo policiji da radi svoj posao i budimo zahvalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su tu zbog nas - napisao je guverner na svom Tviter nalogu.

Lokalni mediji izvestili su da je škola bila zatvorena i pod opsadom, kao i da se na mestu pucnjave nalazi "dosta ranjenih".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA u srednjoj ŠKOLI u Kentakiju: Najmanje jedan UBIJEN, ima i RANJENIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018

Helikopteri nadleću teren..Najmanje jedna osoba je danas ubijena u pucnjavi u srednjoj školi u Kentatikiju, a osumnjičeni napadač je priveden, javila je agencija AP, pozivajući se na lokalne zvaničnike...Pročitajte i:..Kako se navodi, više osoba je ranjeno...Guverner Met Bevin je na Tviteru objavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.