PUCNJAVA U BOLNICI, IMA MRTVIH! Među ubijenima i policajac, izbio žestok okršaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:49

PUCNJAVA U BOLNICI, IMA MRTVIH! Među ubijenima i policajac, izbio žestok okršaj!

Nova tragedija

U američkoj saveznoj državi Indijani danas je došlo do pucnjave u bolnici gde su ubijene najmanje dve osobe, saopštile su američke vlasti.

Kako prenose agencije, do pucnjave je došlo u gradu Tel Siti i tom prilikom su ubijeni policajac i osoba koja je bila u sukobu sa policijom. Druga osoba je identifikovana kao Šon Hubert (34).

Do pucnjave je došlo, prema rečima lokalne policije, kada se policija sukobila sa gorepomenutom osobom u bolnici. Ostali detalji o pucnjavi su za sada nepoznati javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U BOLNICI U INDIJANI U vatrenom okršaju ubijen policajac i muškarac sa kojim se sukobila policija

Izvor: Blic, 03.Jul.2023

Najmanje dve osobe ubijene su danas u pucnjavi u bolnici u saveznoj američkoj državi Indijani, saopštile su vlasti. U pucnjavi u gradu Tel Siti ubijeni su policajac i osoba sa kojom se policija sukobila, a koja je identifikovana kao Šon Hubert (34), prenosi AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.