PUCNJAVA NA GRANICI: Srpska patrola napadnuta iz automatskog oružja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 09:17

PUCNJAVA NA GRANICI: Srpska patrola napadnuta iz automatskog oružja!

Orban je na društvenoj mreži "X" naglasio da je vreme da se svi suoče sa istinom da je Briselski dogovor po tom pitanju propao.

Premijer Mađarske Viktor Orban istakao je da je nasilje kod migranata u porastu i da je zajednička granična patrola Srbije i Mađarske napadnuta iz automatskog oružja.

- Nasilje migranata je u porastu. Pre tri noći, zajednička granična patrola Mađarske i Srbije je napadnuta, pucano je iz automatskog oružja. Ovim su migranti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prešli Rubikon. Vreme je da se suočimo sa činjenicama: Briselski migracioni pakt je propao - napisao je Orban.

Migrant violence is on the rise. Three nights ago, a joint 🇭🇺 🇷🇸 border patrol came under fire from automatic weapons. With this, migrants have crossed the Rubicon. It’s time to face the facts: the Brussels #migration pact has failed. pic.twitter.com/i6V6chOF9m

— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) September 26, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.