PUCNJAVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Izrešetali su mi vrata od stana

Izvor: Press, 09.Avg.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI "Izrešetali su mi vrata od stana"

Za sada neidentifikovana osoba ispalila je dva metka u ulazna vrata stana Anke B. u beogradskom naselju Bežanijska kosa.
Foto: Pixabay
U noći između ponedeljka i utorka stanare zgrade na Bežanijiskoj kosi u ulici Ismeta Mujezinovića probudila je pucnjava. Odmah je obaveštena policija, koja je tokom uviđaja uzela izjave stanara.
Izjavu je dala i Anka B., koja je rekla da se nikome nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zamerila i da niko nije imao razlog da joj puca u vrata. U cilju istrage, policija je uzela i video-snimke sa okolnih zgrada kako bi eventualno otkrila ko je i zašto pucao.
Prema navodima našeg sagovornika, ne isključuje se mogućnost da su se sukobile dve grupe, pa su meci slučajno završili u Ankinim vratima.
- Istraga ide u svim pravcima, proveravaju se mogućnosti da je neko greškom pucao u njena vrata ili je u pitanju nešto drugo. Stanari zgrade su rekli da ništa sumnjivo nisu videli, a ni čuli - rekao je naš sagovornik blizak istrazi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.