PSIHOPATA NA SLOBODI: Isekao devojku testerom, pa je pojeo! Telo NIKADA NIJE NAĐENO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSIHOPATA NA SLOBODI: Isekao devojku testerom, pa je pojeo! Telo NIKADA NIJE NAĐENO! (VIDEO)

Pol Durant (60) pojeo je svoju devojku Karen Durel a nakon 12 godina "Kanibal Kosta" izašao je na slobodu.

Izvor blizak porodici žrtve kaže da oni sada prolaze noćnu moru iako su znali da će uskoro biti pušten.

- Karenino telo nikada nije pronađeno. Njena smrt bila je jako traumatična i ostavila je puno neodgovorenih pitanja iza sebe. Tog čoveka će sada sretati na ulici. Kako se nositi sa tim? - pita se izvor.

- Kanibal Kosta je bio heroinski zavisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a devojku je ubio 2011. u Španiji. Žena je imala 41 godinu i dvoje dece pa se razvela, a Durant je tada, bio u begu zbog dve pljačke banke. Karen je upoznao u Benidormu nakon njenog razvoda gde se preselila u potrazi za boljim i mirnijim životom.

Nedeljama kasnije, policija je provalila u njen stan gde su pronašli krv, nož i testeru sa tragovima ljudskog mesa – ali bez tela.

Durant je policiji rekao da je udario velikim čekićem.

- Nakon što sam je ubio, isekao sam je na manje delove pa pojeo one delove koji sam smatrao jestivim - rekao je on.

Durant je osuđen na 12 godina zatvora, a kaznu je služio u Velikoj Britaniji. Zapravo, vratio se da odsluži drugu kaznu i to za pljačku u trajanju od osam godina i osam meseci.

Durant se nedavno doselio u jedan kvart u Londonu. Otkako su saznali ko im je novi komšija, stanovnici naselja su zabrinuti i kažu da ovaj kanibal puno pije i zalazi u pabove. Ali, njega svi zaobilaze u velikom luku.

Pogledajte rezultate

ŠPIJUNSKO BLAGO: Američka vojska razvila dronove veličine INSEKTA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.