PSG: Preko 500 novih članova, osnovano 6 novih povereništava

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: Preko 500 novih članova, osnovano 6 novih povereništava

Na zajedničkoj sednici Predsedništva i Političkog saveta Pokreta slobodnih građana (PSG) za novog člana Političkog saveta izabrana je profesorka Staša Babić, potvrđen je prijem u članstvo više od 500 novih članova i formalno je osnovano šest novih povereništava.

Jednoglasnom odlukom za novog člana Političkog saveta izabrana je Staša Babić, profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na istom sastanku osnovano je šest povereništava, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uskoro se očekuje formiranje novih 11 povereništava.

PSG ostaje dosledan u sprovođenju utvrđene politike i predstavljaće mesto okupljanja svih slobodnih građana koji nikada nisu ugrozili javni interes i koji se iskreno zalažu za promenu postojećeg i izgradnju zdravog sistema koji će od Srbije napraviti modernu, evropsku državu, navode u Pokretu čiji je predsednik nedavno postao poznati glumac Sergej Trifunović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.