PS:DS podelio NVO falsifikovane ugovore

Izvor: Press, 06.Dec.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS:DS podelio NVO falsifikovane ugovore

Pokret socijalista tvrdi da su u prostorijama Demokratske stranke u petak grupi nevladinih organizacija podeljeni falsifikovani ugovori sa oznakom državne tajne.

"Predmet navodnih ugovora je nabavka sigurnosnih kamera na teritoriji Kosova i Metohije. Navodni dokumenti su u više navrata od strane Marka Jakšića već bili nuđeni gotovo svim sredstvima informisanja, a sada je DS preuzela na sebe da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ih preko sebi bliskih NVO plasira u javnost", navodi sinoć u saopštenju ta stranka. 


Pokret socijalista smatra da nevladine organizacije ne treba da budu "ničiji sateliti i dronovi", već suštinu svog delovanja treba da pronalaze u ciljevima, zbog kojih su osnovane. 

"Nadamo se da će se i NVO odupreti pokušajima DS da ih iskoristi za političke ciljeve", poručuje PS u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PS: Falsifikovani ugovori o kamerama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2014

Pokret socijalista tvrdi da su u prostorijama Demokratske stranke u petak grupi nevladinih organizacija podeljeni falsifikovani ugovori sa oznakom državne tajne..."Predmet navodnih ugovora je nabavka sigurnosnih kamera na teritoriji Kosova i Metohije. Navodni dokumenti su u više navrata od strane Marka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.