PS: DS 16 godina zloupotrebljavala RTV

Izvor: RTS, 19.Maj.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: DS 16 godina zloupotrebljavala RTV

Pokret socijalista saopštio je da je DS 16 godina zloupotrebljavala Radio televiziju Vojvodine, praveći od nje partijski kanal, koji je, kako navode iz PS, "na najbesramniji način sprovodio 'žutu' propagandu".
"Žalosna je politika koju već ššesnaest godina sprovode Bojan Pajtić i Demokratska stranka. Politika koja se svodi na otimanje, pustšošenje, zloupotrebe, mržžnju, lažži...Danas kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << im upravo zbog takvog ponaššanja i silnih kriminalnih afera građani uskratili podrššku, reššile demokratske da budu samozvani branioci medijskih sloboda", navodi se u saopštenju Pokrajinskog odbora PS u AP Vojvodini.
U saopštenju se dodaje da građani Srbije znaju da je sve ono što su demokrate čuvale i branile je ili uniššteno ili pokradeno, počevšši od privrede, preko banaka, standarda građana pa sve do medijskih sloboda.
"Sećaju se građani Srbije vremena kada su današšnji samozvani branioci medijskih sloboda palili televizije, prebijali novinare i urednike i tako sprovodili samo njima znanu demokratizaciju medija. Sećaju se i pamte građani Srbije, sa samo jednom žželjom da, svi ti koji su ih potkradali, lagali i obmanjivali sve ovo vreme napokon i odgovaraju za svoja nedela", dodaje se u saopštenju vojvođanskog PS.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.