PRVO OGLAŠAVANJE ZORANA MARJANOVIĆA NAKON JUČERAŠNJEG SUĐENJA: Iz tužilaštva tvrde da je svirepo i podmuklo ubio svoju suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 10:35

PRVO OGLAŠAVANJE ZORANA MARJANOVIĆA NAKON JUČERAŠNJEG SUĐENJA: Iz tužilaštva tvrde da je "svirepo i podmuklo ubio svoju suprugu"

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je juče sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti, 40 godina zatvora.

Nakon što je Tužilaštvo u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, on se oglasio rekavši da je njegova savest čista, a da istinu govori sve vreme.

- Meni je savest čista i istina je na mojoj strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se istine držim i istinu govorim od prvog dana. Nekada su do istine i pravde jako teški i trnoviti putevi, ali ma koliko teško bilo, do njih će se stići i one će zasijati kad tad - rekao je Marjanović za medije.

Podsetimo,

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.