PRVI VIKEND BEZ POLICIJSKOG ČASA DONOSI LETNJE DANE: Iskoristite ih jer nas od utorka očekuje drastična PROMENA VREMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 07:20

PRVI VIKEND BEZ POLICIJSKOG ČASA DONOSI LETNJE DANE: Iskoristite ih jer nas od utorka očekuje drastična PROMENA VREMENA

I u Beogradu pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura 12, najviša dnevna 27 stepeni.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije.

Vetar će biti slab, promenljivog pravca.

Najniža temperatura od pet u južnim do 12 u centralnim predelima, a najvisa dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo, s najvišom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temperaturom ponegde i do 30 stepeni.

U utorak prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature u većem delu zemlje.

Zatim do kraja perioda u većini mesta pretežno sunčano, samo je na severu uz promenljivu oblačnost ponegde moguća kratkotrajna kiša.

Od četvrtka dnevna temperatura u manjem porastu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sunčan vikend u Srbiji, temperature letnje

Izvor: B92, 09.Maj.2020

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, a vetar će biti slab, promenljivog pravca...Najniža temperatura od pet u južnim do 12 u centralnim predelima, a najvisa dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...I u Beogradu pretežno sunčano i toplije. Vetar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.