PRVI SNIMCI SA LICA MESTA! Velju Nevolju sproveli u Tužilaštvo, ulice BLOKIRANE - saslušanje će trajati do JUTRA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 23:19

PRVI SNIMCI SA LICA MESTA! Velju Nevolju sproveli u Tužilaštvo, ulice BLOKIRANE - saslušanje će trajati do JUTRA (VIDEO)

Iz prostorija SBPOK-a u Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal večeras su transportovani osumnjičeni članovi organizovane kriminalne grupe Velje Nevolje.

Kolona marica pod pratnjom pripadnika specijalnih jedinica odvezla je osumnjičene iz sedista SBPOK-a u Tužilaštvo.

Tokom specijalnog transorta bile su blokirane sporedne ulice i ukrštanja sa trasom kretanja konvoja. Inače, večeras je jos jedna osoba uhapšena i zadržana, a pronađen je još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pištolj.

Očekuje se da saslušanja Velje Nevolje i njegove grupe počnu posle 22 sata i da će trajati do ranih jutranjih sati.

Šta se upravo dešava ispred Specijalnog tužilaštva pogledajte ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNI SNIMCI I FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA VELJINE GRUPE! Dovedeni večeras u Tužilaštvo uz neviđene mere obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 00:41

Pogledajte ekskluzivne fotografije i snimke sa lica mesta privođenja grupe Velje Nevolje..Pripadnici organizovane kriminalne grupe, koji su juče uhapšeni u zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno - informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.