EKSKLUZIVNI SNIMCI I FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA VELJINE GRUPE! Dovedeni večeras u Tužilaštvo uz neviđene mere obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 00:41

EKSKLUZIVNI SNIMCI I FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA VELJINE GRUPE! Dovedeni večeras u Tužilaštvo uz neviđene mere obezbeđenja

Pogledajte ekskluzivne fotografije i snimke sa lica mesta privođenja grupe Velje Nevolje

Pripadnici organizovane kriminalne grupe, koji su juče uhapšeni u zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno - informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, večeras su iz SBPOK-a na Makišu privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd.

Prilikom njihovog sprovođenja do Specijalnog suda saobraćajna policija je blokirala kompletnu trasu kretanja.

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali osumnjičeni privedeni su i u toku je saslušanje u Specijalnom tužilaštvu. Oni će se izjasniti o krivičnim delima koja im se stavljaju na teret. Kako saznajemo, saslušanje će trajati do ranih jutarnjih časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.