PRVI SNIMAK JOCE AMSTERDAMA NA SLOBODI! Čuvalo ga 30 žandarma i privatno obezbeđenje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 13:50

PRVI SNIMAK JOCE AMSTERDAMA NA SLOBODI! Čuvalo ga 30 žandarma i privatno obezbeđenje (VIDEO)

Ispraćaju Milosavljevića prisustvovali su najuži članovi porodice, Sretenova supruga, majka, trojica sinova...

Sreten Jocić poznatiji kao Joca Amsterdam, dobio je dozvolu da izađe iz zatvora kako bi prisustvovao sahrani tasta Vuka Milosavljevića.

Veoma teško je prihvatio tragičnu vest, tim pre što je njegov tast zajedno sa suprugom maksimalno učestvovao u odgajanju i vaspitavanju Jocićeva tri sina koja ima sa suprugom Verom.

Na Novo groblje stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa 30 žandarma koji su ga obezbeđivali u toku sahrane.

Kako se saznaje, prisutno je bilo i Jocićevo privatno obezbeđenje.

Ispraćaju Milosavljevića prisustvovali su najuži članovi porodice, Sretenova supruga, majka, trojica sinova…

On izdržava višegodišnju kaznu zbog umešanosti u ubistvo Gorana Marjanovića zvanog Goksi Bombaš.

Jocić u poslednje vreme ima slobodne vikende pod određenim nadzorom u porodici, a uskoro bi trebalo da izađe sa izdržavanja zatvorske kazne koju je odležao i pokazao se kao jedan od najboljih i najposlušnijih zatvorenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.