PRVI PREMIJER ZA 250 GODINA KOJI SE ŽENI DOK JE NA FUNKCIJI: Verio se Boris Džonson, njegova devojka čeka bebu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PREMIJER ZA 250 GODINA KOJI SE ŽENI DOK JE NA FUNKCIJI: Verio se Boris Džonson, njegova devojka čeka bebu (VIDEO)

Džonson je postao lider konzervativaca u julu prošle godine, a samim tim i premijer Velike Britanije nakon ostavke Tereze Mej.

Premijer Velike Britanije Boris Džonson venčaće se sa svojom devojkom Keri Sajmonds koja je danas otkrila da je u drugom stanju. To je njihovo prvo zajedničko dete.

Sajmondsova je postala prva nevenčana partnerka jednog britanskog premijera koja se uselila u dom premijera u Dauning stritu broj 10.

Džonson će biti prvi premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 250 godina koji će se oženiti dok je na toj funkciji.

Sajmondsova je često tema u britanskim medijima, a počela je da se zabavlja sa Džonsonom dok je on još bio u braku sa drugom ženom Marinom Viler. Tek u septembru 2018. godine je saopšteno da se njih dvoje razvode.

BREAKING NEWS: UK Prime Minister Boris Johnson has announced he & his girlfriend Carrie Symonds are engaged and expecting their first child in the summer. #borisjohnson #carriesymonds #baby #marriage #politics #uk #news #BREAKING pic.twitter.com/w8fkijOOXt

— The Rumble Online (@theRumble9) February 29, 2020

Sajmondsova ima 31 godinu i aktivistkinja je za zaštitu životne sredine. Od kada je Džonson premijer drži sa dalje od javnosti.

Boris Džonson je poznat u javnosti i po burnom ljubavnom životu. Marina, koja je Borisu rodila četvoro dece, je godinama trpela njegovo varanje, ali poslednja afera sa Sajmonds je bila kap koja je prelila čašu.

Džonson je otac i devojčice Stefani, koju je 2009. godine dobio sa savetnicom za kulturu Helenom Mekintajer koja je nekoliko godina kasnije izgubila bitku na sudu da sačuva tajnu ko je otac njenog deteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.