PRVI JESINJI DAN, A ZIMA VEĆ KUCA NA VRATA: Nova najava iz RHMZ - noćas i u subotu ujutru nas očekuje mraz, potom sledi preokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 21:33

PRVI JESINJI DAN, A ZIMA VEĆ KUCA NA VRATA: Nova najava iz RHMZ - noćas i u subotu ujutru nas očekuje mraz, potom sledi preokret

U toku noći pretežno vedro i hladno, pred jutro ponegde u nižim predelima slab prizemni mraz, a na planinama slab mraz na dva metra, najavio je večeras Republički hidrometeorološki zavod.

Kako najavljuju meteorolozi, do kraja sedmice jutra će biti  hladna, naročito u subotu, kada će ponegde i u nižim predelima biti uslova za slab mraz, dok se na visokim planinama očekuje mraz na dva metra visine.

Ipak, dnevna temperatura biće u osetnijem porastu - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maksimalne vrednosti u toku perioda od 20 do 26 stepeni.

U subotu nakon vedrog jutra, u toku dana malo do umereno oblačno i suvo.

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom ponovo se očekuju u nedelju posle podne i u ponedeljak, uglavnom na jugozapadu, zapadu i severu Srbije, a u utorak u svim krajevima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutro veoma hladno, biće i mraza: RHMZ o vremenu narednih dana, ali i "obrtu" koji nas čeka

Izvor: 24sedam.rs, 23.Sep.2022

Kako najavljuju meteorolozi, do kraja sedmice jutra će biti hladna, naročito u subotu, kada će ponegde i u nižim predelima biti uslova za slab mraz

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.