PRVE FOTOGRAFIJE HAOSA U NEMAČKOJ! Srbin tvrdi da je dobio poruku od Alaha, helikopteri nadleću autobus (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 22:52

PRVE FOTOGRAFIJE HAOSA U NEMAČKOJ! Srbin tvrdi da je dobio poruku od Alaha, helikopteri nadleću autobus (FOTO)

Talačku krizu u Nemačkoj izazvao Srbin!

Na međunarodnoj autobuskoj liniji "Laste" Dortmund-Beograd, na delu puta između Nirnberga i Inglostada, došlo je do incindenta, kada je državljanin Srbije F. K. ušao u autobus u Frankfurtu i fizički napao druga dva putnika.

Policija je stigla na lice mesta, i u toku je istraga. Pogledajte fotografije haosa sa auto-puta koji je zatvoren u oba pravca. Putnici su takođe evakuisani iz autobusa.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima vozača koji su savladali napadača, Fahrudin Kahrović je saopštio da je "dobio poruku od Alaha da mora da napadne inače će biti napadnut".

Trenutno se iznad autobusa nalazi helikopter policije, koji čeka dolazak nemačkih bezbednosnih struktura.

Nemačka policija je u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom (BIA) u kontaktu sa jednim od vozača Laste koji su zatvoreni u autobusu sa napačem.

Situacija je i dalje aktivna.

Policija još nije prišla autobusu u kojem se nalaze napadač i vozači Lastinog autobusa.

Nemačka služba bezbednosti je u kontaktu sa BIA.

BIA komunicira sa vozačem u busu kako bi sa Nemačkom policijom rešili situaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.