Izvor: Blic, 29.Nov.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRST I GOLOTINJA Novi bizarni selfi izazov ZALUDEO društvene mreže

Malo-malo pa na društvenim mrežama osvane poneki novi izazov, koji kao po pravilu zainteresuje stotine hiljada korisnika. Upravo to se dogodilo i sa poslenjim u nizu, koji se zove "One Finger Selfie".

Ovaj izazov za cilj ima da se potpuno goli slikate pred ogledalom, ali da jednim prstom uspete da prekrijete svoje intimne delove tela.

Trend koji je najveći zamah dobio u Japanu, s obzirom da je onaj ko je izmislio ovaj izazov inspiraciju dobio zahvaljujući crtaču >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << animiranih manga stripova koji se predstavlja pod imenom "Sky-freedom".

Među prvima je izazov prihvatila poznata jutjuberka Ejmi Dejvison, i tako pokrenula lavinu. Ubrzo su Tviter preplavile gole fotografije pod haštagom #OneFingerSelfie, prenosi "Dejli mejl".

- Uspela sam! Tako sam uzbuđena! - rekla je Dejvison, nakon čega su njeni pratioci u komentarima napisali da će se i sami osmeliti na takav izazov.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.