PROvereno pouzdan čuvar zdravlja cele porodice već 20 godina

Izvor: Beta OMS, 15.Mar.2023, 12:59

PROvereno pouzdan čuvar zdravlja cele porodice već 20 godina

Da li znate da na svakih 20 sekundi nekome zatreba proveren Probiotic i da zato odlazi u apoteku po svoju kutiju, svoju dozu zdravlja? Pomnožite to sa dvadeset godina vernosti, vrednosti, inovativnosti, kvaliteta brenda i dostupnosti Probiotskih preparata. Odmah ste prepoznali o kome se radi, zar ne?Iako je na tržištu Srbije danas prisutno više od 100probiotskih preparata, što je dodatni izazov i podsticaj za neprekidno usavršavanje i praćenje najnovijih naučnih dostignuća, zadovoljstvopotrošača iznova potvrđuje kome se najviše veruje. Tradicija duga 20 godina i saradnja sa stručnjacima iz kanadsko-francuskog Instituta Lallemand Rossel, koji koriste isključivo prirodne i bezbedne sastojke, dokazuju zašto je baš PRObiotic kompanije Hemofarm najprodavanijiprobiotski preparat.Verujemo da je pre dve decenije predstavljalo veliki izazov lansirati prvi domaći probiotski preparаt i nedugo posle toga zauzeti i držati vodeće mesto na srpskom tržištu sve do danas.Kako sam naziv ovih farmaceutskih oblika potiče od grčkih reči Pro – za i Bios – život u skladu sa potrebama tržišta i najnovijim istraživanjima pažljivo odabranih sojeva probiotskih mikroorganizama, normalnih stanovnika vaše crevne mikrobioteneophodnih „za život“ dece i odraslih, kompanija Hemofarm proizvela je svoju prvu liniju probiotika. Uvreme pojave, ovakav preparat bio je ekskluziva, a danas je porodica PRObiotikapostala neraskidivi deo svake kućne i putne ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

PROvereno pouzdan čuvar zdravlja cele porodice već 20 godina

Izvor: Blic, 16.Mar.2023, 11:11

Da li znate da na svakih 20 sekundi nekome zatreba proveren Probiotic i da zato odlazi u apoteku po svoju kutiju, svoju dozu zdravlja? Pomnožite to sa dvadeset godina vernosti, vrednosti, inovativnosti, kvaliteta brenda i dostupnosti probiotskih preparata. Odmah ste prepoznali o kome se radi, zar ne?

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.