PROVOKACIJE, PROVOKACIJE I SAMO PROVOKACIJE! Na dvorišnoj kapiji Ambasde Srbije osvanula zastava OVK

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 15:39

PROVOKACIJE, PROVOKACIJE I SAMO PROVOKACIJE! Na dvorišnoj kapiji Ambasde Srbije osvanula zastava OVK

Ambasador Saša Obradović je jutros uklonio zastavu sa kolskog ulaza u dvorište ambasade

Na dvorišnoj kapiji Ambasde Srbije u Finskoj, u Helsinkiju, osvanula je jutros zastava sa obeležjima OVK, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

- Na zgradi Ambasade Republike Srbije u Finskoj nepoznati počinioci sinoć su istakli zastavu terorističke UČK (tzv. Oslobodilačke vojske Kosova) - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ambasador Saša Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jutros uklonio zastavu sa kolskog ulaza u dvorište ambasade i o incidentu obavestio policiju Helsinkija, koja je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj.

- Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije najoštrije osuđuje ovaj provokativni i vandalski čin i očekuje da počinioci budu pronađeni - ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na zgradi Ambasade Srbije u Finskoj osvanula zastava tzv. OVK

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2021

BEOGRAD - Na zgradi Ambasade Srbije u Finskoj nepoznati počinioci istakli su sinoć zastavu terorističke OVK, koja je jutros uklonjena, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.