PRONAĐENO UNAKAŽENO TELO MUŠKARCA: Policija zatekla jeziv prizor! Prvo su mislili da je samoubistvo, a onda je strašna istina isplivala na videlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 23:22

PRONAĐENO UNAKAŽENO TELO MUŠKARCA: Policija zatekla jeziv prizor! Prvo su mislili da je samoubistvo, a onda je strašna istina isplivala na videlo

U toku je uviđaj kojim rukovodi državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Kriminalistička policija pokušava da otkrije pod kojim okolnostima je nastupila smrt muškarca (44) iz Tivta čije je unakaženo telo danas popodne nađeno u stanu, javljaju Vijesti.

Telo je pronađeno u dnevnoj sobi, a nakon dolaska policije u prvi mah se mislilo da je reč o samoubistvu.

Nešto kasnije, inspektorima i tužilaštvu je bilo jasno da je muškarac na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << surov način usmrćen.

- U toku je kriminalistička obrada, ali sve upućuje na to da je reč o ubistvu - rekao je sagovornik "Vijesti" iz tivatske policije.

- Preduzimaju se izviđajne mere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je nastupila smrt - navodi policija.

Naložena je odbukcija tela.

Srbija Danas/Vijesti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.