PRONAĐENO TELO STRANOG DRŽAVLJANINA U JADRANSKOM MORU! Nestao je juče, policija otkrila detalje smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 07:17

PRONAĐENO TELO STRANOG DRŽAVLJANINA U JADRANSKOM MORU! Nestao je juče, policija otkrila detalje smrti

Njegov nestanak je prijavila njegova žena

Pronađeno je telo Italijana za kojim se od juče tragalo na moru kod Novigrada u Hrvatskoj, nezvanično saznaje RTL.

- Nažalost, izgubio je život. Nevreme je presudilo - rekla je reporterka RTL-a.

Obaveštenje o nestanku muške osobe koja je pala s jedrilice u more tokom oluje kod Novigrada stigla je posredstvom MRCC Rijeka službenicima Lučke kapetanije Pula juče u 16.13, nakon čega je pokrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koordinisana akcija traganja za nestalim, a o događaju je obaveštena Stanica pomorske i aerodromske policije Pula, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Intenzivno površinsko traganje za nestalim juče se sprovedeno u širem novigradskom akvatorijumu, sa dve brodice iz sastava LK Pula, jednim policijskim brodom, jednom brodicom Lučke uprave Pula i dve privatne brodice, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađeno telo Italijana koji je pao sa jedrilice u more: Utopio se tokom superćelijske oluje u Hrvatskoj

Izvor: Blic, 23.Jul.2023

Nakon jednodnevne potrage u moru kraj novigradske luke pronađeno je telo 71. godišnjeg italijanskog državljanina, koji je u petak zbog nevremena pao s jedrilice, prenose danas hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.