PRONAĐENO JOŠ JEDNO TELO KOD BANJSKE: Broj ubijenih napadača porastao na četiri, oglasio se tzv. specijalni tužilac Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 14:07

PRONAĐENO JOŠ JEDNO TELO KOD BANJSKE: Broj ubijenih "napadača" porastao na četiri, oglasio se tzv. specijalni tužilac Kosova

Abazi je rekao da je telo pronađeno prilikom kontrole dela teritorije gde se dogodio sukob.

Telo još jedne osobe, koja je učestvovala u sukobima u selu Banjska, pronađeno je danas, izjavio je tzv. kosovski specijalni tužilac, Naim Abazi.

Abazi je za prištinsku Kohu, nakon jučerašnjih događaja, rekao da telo pripada jednom od napadača na kosovsku policiju.

Broj ubijenih osoba, za koje Priština tvrdi da su napali kosovsku policiju, time >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je porastao na četiri.

Abazi je rekao da je telo pronađeno prilikom kontrole dela teritorije gde se dogodio sukob i istakao da je pronađen i automobil, koji ispituju nadležne ekipe.

Tzv. Kosovsko specijalno tužilaštvo saopštilo je ranije da je šest osoba privedeno zbog napada na kosovsku policiju i da su oni osumnjičeni za više krivičnih dela nakon napada u selu Banjska, a jedan od njih i za terorizam.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.