PRONAĐEN UGLJENISANI LEŠ ŽENE PORED PUTA: Pored tela policija je našla mesarski nož i upaljač, a jedna stvar će ih dovesti do ubice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 17:40

PRONAĐEN UGLJENISANI LEŠ ŽENE PORED PUTA: Pored tela policija je našla mesarski nož i upaljač, a jedna stvar će ih dovesti do ubice (VIDEO)

Policija pokušava da otkrije kako je ugljenisano telo žene završilo pored puta u Ostinu.

Telo tridesettrogodišnje Melise Dejvis pronašli su vatrogasci koji su pozvani zbog požara.

Nesrećna žena pronađena je u luksuznom predgrađu Ostina u saveznoj američkoj državi Teksas. Inače, kuće u ovom kraju koštaju od 300.000 pa idu do čak i milion dolara.

Policijski pas je u blizini mesta zločina pronašao upaljač. Nedaleko od upaljača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalazio se i mesarski nož koji je imao miris isti kao i upaljač.

Policija veruje da je neko u vatri hteo da uništi nož kao dokaz ubistva.

Obdukcija je pokazala da Melisa Dejvis nema rane na telu nanete nožem i da je najverovatnije živa izgorela. Policija traga za jednim ili više osumnjičenih za ubistvo.

Policija traga i za nestalim automobilom koji je pripadao nastradaloj ženi.

Porodica i prijatelji se nadaju da će policija uspeti da pronađe ubice žene koja je nestala nakon odlaska u prodavnicu gde je želela da odnese mobilni telefon na popravku.

Telefon nije pronađen na mestu zločina, ali policija veruje da će upravo preko tog mobilnog pronaći  potencijalne ubice. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.