PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU: Preminuo poslednji Srbin u Dečanima! Telo bilo u fazi raspadanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 11:51

PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU: Preminuo poslednji Srbin u Dečanima! Telo bilo u fazi raspadanja

Telo je već bilo u fazi raspadanja i prebačeno je u Klinički centar u Prištini gde će biti obavljena obdukcija

Boško Ćirić (58), jedini Srbin koji je živeo u Dečanima, pronađen je mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno. Ćirić je poslednjih meseci bio lošeg zdravlja, a sahraniće ga dečanski monasi na pravoslavnom groblju koje se nalazi u blizini manastira.

Ćirić je rođeni Dečanac, a svoj zavičaj je morao da napusti u junu 1999. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine. Vratio se pre desetak godina i prve tri godine, dok nije vratio stan u centru varoši, boravio je u dečanskom manastiru.

Ćirićev nestanak su policiji prijavili njegovi prijatelji, pošto se nekoliko dana nije javljao na telefon. Uz sudsko odobrenje i u prisustvu Unmika i Kfora, u Ćirićev stan su provalili vatrogasci i njega zatekli mrtvog na podu.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.