PRONAĐEN DEČAK nestao u Budvi, evo GDE JE BIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN DEČAK nestao u Budvi, evo GDE JE BIO (FOTO)

Dečak je pronađen u šahti atmosferske kanalizacije u centru turističkog naselja Slovenska plaža kod restorana "Pjaca"

Šestogodišnji dečak Petar D. pronađen je, nakon što je danas u prepodnevnim satima nestao u Budvi, kod Zelenog gaja.

. Kako se saznaje, dečak je više stotina metara išao kroz cevi ispod zemlje, da bi građani koji su satima pretraživali Budvu čuli dečji plač i obavestili nadležne.

Dečak je zdrav, ali je odveden u Dom zdravlja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Načelnik Službe zaštite i spašavanja Dragan Božović rekao je ranije da je u potragu za dečakom uključena kompletna jedinica, brojni građani, prijatelji porodice Duletić.

pic.twitter.com/cAfV9P8cPs

— m_macak (@mmacak2) September 10, 2019

On je tada kazao da je pozvao ronioce da se izvrši pretraga podmorja na ušću reke Grđevica u more, a da je prethodno pomorska policija skuterima pretražila akvatorijum.

Otac dečaka je, nakon što je prijavljen nestanak, kazao da je Petar dete koje ne govori, da voli vodu i da ide ka vodi. On je apelovao na sve koji ga vide da pokušaju da ga zaustave jer dečak često beži od drugih.

Kompletna Budva je bila na nogama, napravljene su viber grupe, a građani su se sve vreme javljali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAĐEN NESTALI DEČAK (6) IZ BUDVE: Autistični mališan Petar Duletić hodao stotinama metara kroz kanalizaciju! Građani srećom čuli njegov plač!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2019

Šestogodišnji dečak Petar Duletić iz Budve, koji je nestao u prepodnevnim satima kod restorana Zeleni gaj, pronašen je živ u tom gradu. Dečak je pronađen u šahtu kišne kanalizacije na Slovenskoj plaži.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.