SREĆAN EPILOG POTRAGE: Petar pronađen u šahti!

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆAN EPILOG POTRAGE: Petar pronađen u šahti!

Petar Duletić (6) nestao je u prepodnevnim satima u Budvi kod Zelenog gaja U šahti atmosferske kanalizacije u centru turističkog naselja Slovenska plaža, kod restorana „Pjaca“, nakon višesatne potrage oko 18 sati pronađen je živ i zdrav Petar Duletić (6)! Njegov plač usmerio je tragače ka dečaku gde su ga pronašli vidno promrzlog i uplanog. Posle pretrpljenog straha i zebnji radost se uselila ponovo među Duletiće kada je nestašni Petar suze zamenio širokim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << osmehom bacajući se u zagrljaj roditeljima.PROČITAJTE JOŠ: DA LI STE GA VIDELI: Nestao stariji muškarac iz Kaludre, porodica i policija šesti dan bezuspešno tragaju Ceo dan trajala je potraga za autističnim dečakom koji je nestao pre podne u Budvi, kod Zelenog gaja, a u njegovu potragu podigla se gotovo ceo grad – porodica, prijatelji, policija, pripadnici Službe zaštite i spasavanja. Ronioci su pretražili podmorje na ušću reke Grđevica u more, dok je pomorska policija skuterima pretražila akvatorijum. U međuvremenu napravljene su i viber grupe kako bi građani lakše komunicirali i javili o Petru. Na sreću drama u Budvi koja je obeležila današnji dan završena je na najbolji način.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Budva: Šestogodišnjak pronađen u šahtu, kroz cevi prešao stotine metara

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Šestogodišnji dečak Petar Duletić, koji je nestao danas u prepodnevnim satima u Budvi, pronađen je oko 18 sati,u šahtu kod restorana "Pjaca" u hotelu Slovenska plaža, prenosi TV Budva. Članak Budva: Šestogodišnjak pronađen u šahtu, kroz cevi prešao stotine metara se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.