PROMENE U PREVOZU: Još 200 kontrolora i popusti za Bus plus kartice

Izvor: Press, 18.Avg.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U PREVOZU: Još 200 kontrolora i popusti za Bus plus kartice

Gradonačelnik Siniša Mali najavio je da će pored 280 “Apeksovih” kontrolora od sledećeg meseca biti angažovano još 200 GSP kontrolora koji u gradskom prevozniku već rade “pa neće biti novih troškova”. Mali je rekao da prevoz mora da se plaća i to građani moraju da shvate jer ako su prihodi manji, grad mora da izdvaja više novca za subvencije kojeg, kako kaže, nažalost nema dovoljno.
Uporedo sa pooštrenim merama kontrole, u gradu zajedno sa firmom “Apeks solušn tehnolodži” >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nalaze i model kako da se građanima isplati kupovina Bus plus karte.
- Mi bismo obezbedili dodatnu infrastrukturu potrebnu za prihvatanje Bus plus kartice u svim većim trgovinskim lancima koji učestvuju u mesečnoj potrošačkoj korpi kako bi građanima obezbedili značajne uštede, kao što je to već slučaj sa pet odsto popusta u “Tempu”. Na taj način građani bi zahvaljujući toj novoj usluzi mogli da uštede i do 3.000 dinara mesečno, što je i približna cena mesečne karte za javni prevoz, a grad bi ostvario dodatni prihod. Vrlo smo blizu dogovora i nadam se da ćemo brzo i najaviti sve buduće pogodnosti za građane - kaže Sava Terzić, jedan od vlasnika firme “Apeks solušn tehnolodži”.

 
Konačno, i u GSP “Beograd” spremaju akciju za povećanje prihoda u gradskom prevozu.
- Kompletno rukovodstvo firme, moji pomoćnici i ja ulaziće od srede u vozila gradskog prevoza, razgovarati sa putnicima i deliti im flajere kako bi se povećala prodaja karata. Pokušaćemo da im objasnimo da je GSP preduzeće građana i da će ukoliko kupuju karte subvencije grada umesto na gradski prevoz biti preusmere u većoj meri na škole, vrtiće, trudnice... - objašnjava Željko Milković, v.d. direktora GSP “Beograd”.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.