PROGON: Policija ispituje članove DS da li učestvuju u protestima radnika

Izvor: Press, 17.Jul.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGON: "Policija ispituje članove DS da li učestvuju u protestima radnika"

Demokratska stranka nije organizator bilo kakvih sindikalnih aktivnosti, ponovio je Stefanović dodajući da ih podržava, jer, kako je rekao, uz sve njihove mane i nedostatke, ipak su to ljudi sa kojima je trebalo postići dogovore, što je vlast ignorisala.

"To je nedopustivo, protivzakonito i antiustavno ponašanje ove vlasti. Ja mislim da naša javnost to mora da zna. Vrši se pritisak na ljude", tvrdi Stefanović i ponavlja: "Mi smo na udaru policijskog ispitivanja, mislim da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nečuveno i da nije viđeno u Srbiji od 5. oktobra". 

On je rekao da su ga danas predsednici pojedinih opštinskih odbora stranke obavestili da su dobili pozive iz policije da odgovore na pitanja o ulozi DS u organizovanju članova za odlazak na proteste sindikata.

Komentarišući donatorsku konferenciju u Briselu, Stefanović je rekao da je obradovan jučerašnjom informacijom da je Srbija dobila 990 miliona evra, ali je pozvao vlast da objasni građanima koliki deo tih sredstava je kredit, a koliko donacija jer, kako je ocenio, namerno se stvara slika da nam je neko poklonio milijardu evra.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.