PROCUREO JEZIVI PLAN ISISA ZA UBIJANJE PO EVROPI: Nožem će ubadati slučajne prolaznike tačno u ovo vreme (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCUREO JEZIVI PLAN ISISA ZA UBIJANJE PO EVROPI: Nožem će ubadati slučajne prolaznike tačno u ovo vreme (FOTO)

Foto: siteintelgroup.com

Pripadnici terorističke grupe ISIS su odlučili da regrutuju potencijalne serijske ubice kako bi terorisali građane u zapadnim zemljama. Grupa podstiče ekstremiste koji žive u Evropi i SAD - u da nasumično napadaju ljude nožem po selima i gradovima.

Oni žele da njihovi sledbenici kupe nož, da napadnu nedužne ljude, da se potom noža otarase i da počnu sve iznova.

U magazinu Rumijah koji ova grupa objavljuje, pojavio se članak gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se mogu pročitati saveti kakvi su noževi najpogodniji za zločin i da je najbolje napasti kada padne mrak na skrivenim mestima - savršeni zločin je tačno od momenta kada padne mrak, jer tada ljudi nemaju strah kao što je slučaj u sitnim satima.

Cilj je motivisati sledbenike da koriste noževe umesto pištolja zato što je noževima lakše rukovati. Veruju da bi policiji bilo veoma teško da ovakve ljude uhvati, za razliku od bombaša koji sa sobom moraju da nose određenu opremu.

- Ne morate da budete vojnik ili da znate da rukujete pištoljem da biste izveli masakr i uplašili naciju - poručuju vođe ISIS-a.

Foto: Rumiyah

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROCUREO JEZIVI PLAN DŽIHADISTA Nožem napadajte i odrasle i decu svugde po Zapadu tačno u ovo vreme

Izvor: Kurir, 08.Okt.2016

...Džihadisti podstiču svoje sledbenike koji žive u Evropi i SAD da kupe nož, nasumično napadaju nevine ljude po selima i gradovima, da se potom noža otarase i da počnu sve iznova..U svom časpoisu Rumijah, džihadisti su objavili članak u kome čak daju savete koje vrste noževa su najpogodnije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.