PROBUDILE SU NAS SIRENE USRED NOĆI Stravičan požar u Čačku na veliki srpski praznik - buknulo 200 kvadrata

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 10:48

"PROBUDILE SU NAS SIRENE USRED NOĆI" Stravičan požar u Čačku na veliki srpski praznik - buknulo 200 kvadrata

Uzrok izbijanja požara još uvek je nepoznat.

Požar koji je sinoć izbio oko 22 časa po ponoći, na pomoćnom objektu u čačanskom naselju Trbušani, probudio je meštane tog dela grada. Vatra koja je zahvatila prostorije pričinila je veliku materijalnu štetu.

- Probudile su nas sirene usred noći, kada smo izašli iz kuće imali smo šta i da vidimo. Objekat od oko 200 kvadrata bio je sav u plamenu. Veliki oblak dima koji se pretorio u plamen, prvo je zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krovnu konstrukciju, a zatim i stvari koje su se našle unutar prostorija - kažu meštani čačanskog naselja Trušani za agenciju RINA.

U ovom incidentu koji se dogodio na veliki srpski praznik, nije bilo povređenih lica.

Ubrzo po prijavi, na lice mesta pristigli su vatrogasci-spasioci sa tri vozila, koji su uspeli da lokalizuju pozar i spreče njegovo širenje na ostale objekte.

Uzrok izbijanja požara nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PROBUDILE SU NAS SIRENE" Jeziv požar u Čačku tokom noći progutao objekat od 200 kvadrata: Veliki oblak dima se PRETVORIO U PLAMEN

Izvor: Blic, 15.Apr.2023

Požar koji je sinoć izbio oko 22 časova, na pomoćnom objektu u čačanskom naselju Trbušani, probudio je meštane tog dela grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.