PROBUDILE NAS SIRENE, NIŠTA SE NIJE VIDELO OD DIMA I VATRE Očevici opisali prizore stravičnog požara u Užicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 12:01

"PROBUDILE NAS SIRENE, NIŠTA SE NIJE VIDELO OD DIMA I VATRE" Očevici opisali prizore stravičnog požara u Užicu

Tokom ranih jutarnjih sati izbio je ogroman požar u užičkom naselju Turica u halama koje se nalaze na putu do Velike Brane.

Veliki plamen i gust dim prekrili su čitav taj deo grada, a uplašeni građani koji žive u blizini izašli su van svojih domova.

- Probudile su nas vatrogasne sirene, kad smo pogledali napolje prizor je bio užasan. Ništa se nije videlo od dima i vatre. Strahovali smo šta će biti sa našim kućama, hvala Bogu one su spasene - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od očevidaca.

Na teren je odmah upućeno nekoliko vatrogasnih vozila, a nakon višesatne borbe sa vatrenom stihijom požar velikih razmera je lokalizivan.

- Ove hale su napuštene skoro 10 godina, nije nam jasno ni šta je to moglo biti unutra da se tako zapali - dodaju meštani.

U ovom požaru nije bilo nasradalih i povređenih lica, a pričinjena je velika materijalna šteta.

Daljom istragom biće utvrđeno šta je dovelo do izbijanja vatre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.