Izvor: RTS, 04.Feb.2023, 10:01

Požar u fabrici nameštaja u užičkom naselju Turica lokalizovan

Požar u užičkom naselju Turica zahvatio je oko 1.000 kvadratnih metara baraka u kojima je pogon za tapaciranje nameštaja. Nema povređenih, a požar je lokalizovan. Reč je o barakama nekadašnjeg preduzeća "Cveta Dabić", gde se sada nalazi privatna fabrika nameštaja.
Požar koji je izbio oko 6.30 u Turici zahvatio je oko 1.000 kvadratnih metara baraka u kojima je bio pogon za tapaciranje nameštaja, izjavio je Saša Cicvarić, načelnik Odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za vanredne situacije u Užicu.

Požar je lokalizovan. Angažovano je 20 vatrogasaca sa osam vatrogasnih vozila.
Cincrević je rekao da je otežavajuća okolnost to što u barakama ima dosta gorivog materijala, pošto se u ovim prostorijama nalazila radnja za tapaciranje nameštaja.

Vatrom je bilo zahvaćeno oko 1.000 kvadrata, dok su dva pogona od oko 500 kvadrata spasena.
Reč je o barakama nekadašnjeg tekstilnog preduzeća "Cveta Dabić", gde se sada nalazi privatna fabrika nameštaja. Gust dim na momente obavijao je užičko naselje Turica.
Kako javlja Biro MUP-a, u gašenje se uključilo nekoliko vatrogasnih vozila, ekipe komunalnih preduzeća i dobrovoljnog vatrogasnog društva. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Užicu ugašen, vatrogasci dežuraju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar u užickom naselju Turica, koji je izbio jutros oko 6,27 sati je ugašen, nema nigde otvorenog plamena, a vatrogasne ekipe rade na dogašavanju i stalno su na terenu, potvrdio je za Tanjug načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Užicu Saša Cicvarić...Cicvarić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.